Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Φωτογραφιες απο την Καθαρα Δευτερα στο χωριο μας.



5 σχόλια:

ΕΙΔΟΜΕΝΙΟΣ είπε...

Μια προσπάθεια αντίστοιχη από Ειδομένιους:
http://idomeni.googlepages.com/home

Ανώνυμος είπε...

΄Τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να περάσουν το μύνημα στον κόσμο να κάνει οικονομία στην κατανάλωση του ηλεκτρικού γιατι έτσι βοηθαμε ολοι στην μικρότερη ρύπανση του πλανhτη μας. Και ρωτάω πως επιτρεπετε να ανάβουν ολη την νύχτα προβολείς σε μέρος όπου δέν υπάρχει κανένας λόγος να είναι τόσο ηλετροφωτισμένοι. παρακαλώ να κένετε κάτι γι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Τι νόημα έχει να γίτεται Κουρμπανι δευτερη ημέρα του Πάσχα.Ετσι απλώς για ένα γλεντάκι. Θα μπορούσε ο συλλογος να κάνει Κουρπάνι την ημέρα του Αγ. Τρύφωνα που έχει και νόημα για το χωριό και τους αμπελουργούς.

Ανώνυμος είπε...

Περιμενα έναν χρονο σχεδόν σε κάποιο φυλλο της εφημερίδας σας να αναφερετε και καποιες ενημερώσεις οικονομικών θεμάτων . Οπως π.χ για την λαίκη βραδια πόσο κόστισε πως πληρώθηκαν , περίσεψαν χρήματα , ποιοί από αυτούς που δούλεψαν πληρώθηκαν και πόσα χρήματα και τι χρήματα περίσεψαν. Υπάρχει υποχρέωση του συλλόγου να δίενι λογαριασμό . Περιμένω ακόμη

Ανώνυμος είπε...

Αν αγαπάτε το χωριό σας να κανετε κάτι γι αυτό κι όχι να κάνετε πικρόχολα σχόλια και ερωτησεις χρησημοποιώντας υπαινηγμούς ως το προς τι προσφέρουν αυτοί που ασχολούνται με το Σύλλογο. Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους, που με ζήλο, πενιχρά μέσα και πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο, κάθε χρόνο μας χαρίζουν όμορφες στιγμές που αναδεικνύουν τον Φανό αλλά και την αγάπη προς αυτόν.
Επώνυμα και όχι ανώνυμα λοιπόν,

Αριζάνης Ηλίας,
(και για όσους 8α διαβάσουν και δεν με ξέρουν με το όνομα είμαι ο γαμπρός του Φώτη)

Powered By Blogger